Doortje Doezel de goudvisheld!

Stel je voor, je bent schrijfster van heldhaftige kinderboeken, waar de hoofdpersoon van het ene avontuur in het andere rolt, groots en meeslepend leeft, vecht met leeuwen, boeven vangt, oude mannetjes redt en geheimen ontmaskert. Doortje Doezel zit in haar huisje en schrijft over helden, ze schrijft en zucht: was ik zelf maar een held. Dan belt Berend Bram de boekverkoper aan; de goudvis springt totaal in verwarring uit de kom en Snoes de poes ligt op de loer… Dan komt Doortje in actie! In deze interactieve, vrolijke voorstelling gaat Doortje Doezel op zoek naar kleine heldendaden waar de wereld leuker van wordt.

Deze voorstelling sprankelt door een fantastisch verhaal, het spel en optimaal gebruik van de mogelijkheden van de theaterwagen met een compleet decor, licht en geluid. En dat op iedere locatie.

  • De voorstelling wordt gespeeld in een mobiel theater, een zogenaamde theaterwagen (40 zitplaatsen).
  • Duur voorstelling: 40 minuten
  • Met de wagen komt Doortje aanrijden op iedere locatie waar u maar wilt.
  • Uitkoopsom; 975,- (exclusief BTW en transport)

De voorstelling Doortje Doezel de goudvisheld! is een co-produktie van; Theatermakerij Dees Verhoeven & de Theateretappe.

klik op de flyer voor een grotere weergave
Kijk ook eens op www.doortjedoezel.nl en lees daar bijvoorbeeld de reactie van de Josephschool in Pijnacker:
"Wat een geweldige afsluiting van de kinderboekenweek vandaag. In het knusse mobiel theater kregen wij een voorstelling over het schrijven van een boek over helden .....
De kleuters hebben genoten. Het toneelspelk was leuk en er gebeurde van alles op het toneel. De gouvis die door blubjes echt kon tellen, het tikken van de klok met het vogeltje dat eruit kwam, het mooie schoentje .....
Na afloop kregen de kleuters een leuke kleurplaat mee over het toneelstuk. Er werd ook erg leuk ingegaan op de reacties van de kinderen door de spelers ook tijdens het spel.
Een echte aanrader voor andere scholen! Doen!"
klik op de foto's voor een grotere weergave